Příspěvek Diskuzního fóra

K zápasu opožděně a jen krátce.Byla vidět větší snaha,bojovnost,ale ta Karviná mi stejně leží v žaludku pořád.Splnili jsme povinnost.Záchrana je jistá,přesto po zbytek sezony doufám v profesionální výkony a nikomu ze soupeřů nedat nic zadarmo.At si to vyžere kdo chce,tenhle rok bude sestup strašně bolet.Ale po tý hlavičce Chlumeckýho na Prekopa bych tam klidně viděl Pardubice.Pro naše hráče možnost porvat se a přesvědčit trenéra kdo si v příští sezoně zaslouží náš dres.Po pohárovým zázraku zase pád na držku,ale na to jsme už zvyklí.Marodka,míchání se sestavou,ztráty formy a hlavně střelecká bída jsou pro mě důvody pádu.Moje největší přání do dalších let.

1)Hledat mladé a rychlé hráče do současnýho fotbalu,kde je rychlost základem všeho.Podepsat klíčový hráče v čele s Hůlkou.

2)Konečně dostat U19 trvale do celostátní ligy dorostu.Zlepšovat akademii ve Velvarech.

,3)Investovat do zdravotní prevence protože to množství zraněných není normální.

4)Investovat už konečně do skautingu,přibrat nějaký profíky,rozdělit to na domácí a zahraniční,nemůžeme na tom prodělat.Když je Liberec schopný trefit na první dobrou neznámýho Kulenoviče,dokážeme to taky.

5)Marketing - platí to samý co u skautingu.Obě S nám šíleně utekly.Přece nechceme,aby Bohemka přišla o mladý fanoušky,protože jim nemá co nabídnout.A zase jako ve všem v klubu chybí lidi,dva nemůžou dělat práci pěti.

6)Postrádám ambice,panuje tu taková rodinná pohodička,klídek,nikdo po nikom nic nechce,nikdo se nikomu za nic nezodpovídá.Všichni jsme rádi že vůbec hrajeme ligu a to nám stačí.Průměrnost vládne.Prostě víc profesionalismu a nároků na každýho v klubu.Někdy mám pocit že už jsme zapomněli,že Bohemka patří k nejlepším klubům naší historie.Přál bych nám všem novýho Zdeňka Svobodu etablovanýho do týhle doby,který by to pobláznil a nespokojil se s tímhle stavem.

7)Stadion je jasný,alespoň provizorně vyřešit tu hrůzu u tramvaje.

8)A samozřejmě někoho s financema,kdo by s tím pantátovi pomohl.

Omlouvám se za dlouhý kecy,ale takhle to prostě dlouhodobě cítím.Všichni chceme vidět zase Bohemku trvale ve špičce našeho fotbalu.