Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1188
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1129
Tlachy a kecy 59
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1136
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1

Dneska mě totálně zklamal Reichl. Byl jsem jeho zastáncem, ale to co dnes předvedl, ... Nechápu!  Ty vole, já jsem tak nasranej, že mě jen moje klášterní výchova nedovoluje psát sprostě. 

rio napo napsal:

Drazí přátelé a věrní klokani. Měl bych takový malý business plán, jak z našich skvělých playerů dostat to nejlepší. Nebylo by to zadara, ale za jednoho vyhozeného Smrže či Shejbala by to stálo.  Já bych investoval ...

Teď jsem sám sebe pobavil. I kdyby přišlo na poslední zápas sezóny jen 2000 lidí, tak by to dělalo  nějakých 10-15 tisíc na jednoho hráče. Dokážete si něco takového vůbec představit? Jak mu doma ta jeho říká, "miláčku, já si ty šminky a hadříky odpustím." :)))))

Drazí přátelé a věrní klokani. Měl bych takový malý business plán, jak z našich skvělých playerů dostat to nejlepší. Nebylo by to zadara, ale za jednoho vyhozeného Smrže či Shejbala by to stálo. 

Já bych investoval do manželek/partnerek. Nedáš góla = nedám. Pustíš góla = nedám. Hraješ  na ho..o = nedám. Myslím, že by to mohlo fungovat a že bychom se všichni divili, jak ti naši borci válí.

Bohemka je nejvíc!

PS: uráží mě už jen to pomyšlení, že jste to prodali. Vy zasraný kopyta co to dnes bylo? Styďte se a sami navrhněte vedení nějakou formu trestu. Myslím si, že jako omluva fanouškům by byla na místě nějaká kompenzace. Například ve formě klobása a pivo na účet fotbalistů nikoli klubu, což je cca 150kč. Případně kupon na nákup/slevu zboží ve stejné hodnotě ve fanshopu. To abyste pochopili, že nás fakt něco tohle utrpení stojí a nebylo by vám to tak zcela u zadele.

Takhle jsem to napsal před jarní částí letošní sezóny

Sezóna 21/22    Známka       22/23       Známka      23/24

Nový                   4               Jánoš          2             Hybš      3     

Chramosta/H        2-             Morávek      4             Hrubý     3

Kovařík                2-              Drchal/H     2-            Reichl     2

Fulnek/H              3-             Prekop        2              Kozák/H 3                                             

Křapka                2-              Čermák/H    4-           Smrž      3-                                

Mareček              3-              Matoušek     2-           Ristovski  ?

Dom. Hašek/H     3-              Mužík           3-           Huf/H      ?

Petrák                 3/?            Jedlička        1-           Šiman      ?

Beran/H              2-              Shejbal         ?       

Překvapilo mě, kolik hráčů za pouhé tři sezóny přišlo - 26 je docela dost. Jenže kolik z nich se prosadilo, neřkuli stalo se oporou?      Známky jsou mým hodnocením, tak jak vidím přínos jednotlivých hráčů a předváděnou hru.

Borek1 napsal:

Určitě! Je to naprostý odborník a rozhodně pomohl Hradci. A trenér by takto mohl nahradit i Držmíška, kdyby měl takového asistenta. 

Přesně tak. Okamžitě mě napadlo, že je to snad konečně někdo, kdo krom řešení hry a nácviku standardek bude umět najít hráče. Tady bych už konečně chtěl vidět nějaký posun. Ano, jak říká Carl Uwe, dokud nebudeme mít prachy na zaplacení kvality, budeme mít jen průměr. Ale i nekvalita stojí peníze a při vší úctě k trenérovi, příchody se mu zatím moc nepovedly. Už jsem to tu jednou vypsal a snadno si to tady na VĎ každý vyhledá sám. Přesně si to nepamatuji, ale tuším to bylo kolem 20-25%. 

Trenéra Hejkala vnímám jako velkou posilu. Jeho kvalita je podle mě na jiné úrovni než stávající asistenti. Těžko se s ním může (logicky) měřit Barťas a při vší úctě ani Hašek. 

Proto je to diskuze. Například se většinou v názorech na hráče shodnu se skoro bráchou z Černošic, ale na jistého nejmenovaného útočníka máme názor odlišný. A tak to přece má být. Někdo holky, někdo vdolky a někdo holky s vdolky. Já například nejraději holky se šunkou z komína. Že potřebujeme kádr oživit a provětrat je jisté. Jenže trenér taky na konci tiskovky řekl, "... když k nám budou chtít." Prachy navíc dostanou všichni. Budou patrně odstupñované podle umístění a proto je důležité se na to nevysr.t a makat do konce. Co vlastně můžeme nabídnout navíc oproti jiným. Prahu. Pak fanoušky které máme lepší než u většiny ostatních. A...? Prosím, hlavně neříkejte jmeno, tradice a rodinné prostředí. Na to ti kluci z vysoka..... 

Téma Necid otevírat nebudu. Své jsem už napsal a vlastně je ok, že se v názoru na něj nedohodneme. Naopak na dalšího z probíraných reagovat musím. Tak především je jasné, že gól jde min z 50% za ním. Takhle prostě nesmí nechat odcentrovat. Je to stejně jasné, jako že minulý týden nesměli nechat střílet z prostoru těsně před vápnem. Někdo tady napsal, že nemůže být v top formě, když hraje málo. Souhlasím. Jenže by měl trenérovi ukázat, že se o triko rve a dřít. A to tam nebylo. Dost jsem se na něj zaměřil a prostě ne a ne! Mimochodem jeho hodnocení ve sportu 4, nejhorší společně s Křapkou a Dostálem. U něj úplně nesouhlasím. Žádný zázrak ale na 5 to bylo.

Asi poprvé hrubě nesouhlasím s trenérem na tiskovce. Tedy s některými jeho výroky. 

Chválí Necida. Strašidelné. Kdo ho včera viděl, musí mít jasno. Toporný běh, tedy spíš snaha o běh a stran orientace ve vápně, pchá. Když k němu balón propadl, nezmohl se vůbec na nic. Poděkovat (byť není za co) a poslat pryč. Co dělá na tréninku mě je fakt u zadele. Pane Veselý, myslíte si snad, že fanoušci na Bohemce fotbalu nerozumí a nevidí to?

Když jsem při rozcvičování hráčů stál dole u klandru a díval se na naše borce, napadla mě taková ošklivá myšlenka. Říkal jsem si, jak jsou na tom naši borci v porovnání s imaginárním průměrem ligy. Zkrátím to s tím, že potenciálně nadprůměrných je max 5 a i to s notnou dávky fandovství. Zato těch pod čarou máme hojnost. Co je ale velmi alarmující, že mezi ně patří hráči, které přivedl současný trenér. A to je průser!